KAMAL KHARMACH Mag ik even? Een nieuwe oudejaarsconference

vrijdag 6 december 2019 van 20:15 tot 22:00
Show map CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen

16,0

Opportunities tariff with UiTPAS Maasmechelen: 3,2

 

KAMAL KHARMACH Mag ik even? Een nieuwe oudejaarsconference

UiTPAS

Humor comedy

Eind 2019 kijkt Kamal Kharmach in zijn verlegen, maatschappijkritische en vooral hilarische stijl terug op het afgelopen jaar.
Waarover het zal gaan moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visadealende politici belooft nu al een spetterend conferencedebuut.
Indien je rastalent Kamal nog nooit live aan het werk zag, ken je hem zeker van zijn vele passages in o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music.
Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup met zijn debuutvoorstelling De Schaamte Voorbij, om daarna twee jaar langs uitverkochte zalen te toeren.
Dat het precies stand-upper Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier presenteert, mag niemand verbazen. Hij vindt het, na het spelen van één van de meest succesvolle shows die comedy in Vlaanderen gekend heeft, tijd worden voor nog actueler, relevanter en vooral grappiger!
De schaamte voorbij kon in 2017 op veel bijval rekenen in onze schouwburg. Benieuwd of zijn eerste eindejaarsconference ook een schot in de roos is? Bestel snel die tickets!
spel en tekst: Kamal Kharmach - foto: Ellie Van den Brande
i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen
www.kamalcomedian.be

Bron: UiTinVlaanderen.be