KAMAL KHARMACH - VERPLAATSTE VOORSTELLING Mag ik even 2020 - Eindejaarsconference (WACHTLIJST)

zaterdag 13 maart 2021 van 20:15 tot 22:00
Show map CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42
3630 Eisden

17,0

Opportunities tariff with UiTPAS Maasland: 3,4

 

KAMAL KHARMACH - VERPLAATSTE VOORSTELLING Mag ik even 2020 - Eindejaarsconference (WACHTLIJST)

UiTPAS

Humor comedy

Voor zijn nieuwe show Mag ik even 2020 geeft Kamal er een extra lap op. Met brexit, megxit, storm Ciara, het coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg materiaal voor een snedige, scherpe en hilarische terugblik.

Indien je Kamal nooit live aan het werk zag, kan je hem kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Vijf jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo’s Comedy Cup, om vanaf 2017 te touren met zijn erg succesvolle debuutshow De Schaamte Voorbij, die ook in onze schouwburg te zien was.

Die lijn zette hij overtuigend verder met zijn schitterende eerste eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg. Mag ik even 2020 wordt nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger!

Deze voorstelling wordt omwille van Covid-19 verplaatst van 12.12.20 naar 13.03.21. De tickethouders werden via mail verwittigd.

kamalcomedian.be

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

Deze show is uitverkocht. Je kan je inschrijven op de wachtlijst. Indien de capaciteit verhoogd kan worden, gaan onze medewerkers je contacteren.

spel en tekst: Kamal Kharmach - foto: Ellie Van den Brande

Bron: UiTinVlaanderen.be